Dos Pics: Talaia i Montgròs + algunes trialeres

DIUMENGE 7/9 a les 08:00h
Hora prevista de tornada, les 12h

Aprox. 33 km amb 750m acum.
Nivell: Moderat
Tècnica: Fortes pendents, alguna trialera petita i baixada molt tècnica del Montgròs per la Font del Sidro













A les 8 del matí iniciem ruta per l'estació transformadora i la Figuera remuntant el torrent de Sant Joan. Passada l'autopista prenem el corriol del Bosc del Mas Torrat per arribar al'inici de la pujada a la Talaia. Molta marxa de pujada.





Després, la primera pujada de Talaia pel golf des del juliol. Sense posar peu a terra i amb ritme. Per mi, una mica massa d'esforç i arribo l'últim. Us asseguro que ben trinxat.





Petit descans i per la Serra del Bonaire arribem al balcó desde on baixem a la Barraca d'en Bruno.

Pel corriol entre el fons de les Oliveres i el Cami de la serra del Gat connectem amb el Cami de les Mesquites i arribem al Mas de l'Artis.







Sense parar, continuem pel Cami de Canyelles cap al Mantxego a l'urbanització de les Palmeres on esmorzem



 
Després de la parada per esmorzar, tornem a pujar a la bici i anem a buscar l'urbanització California i iniciem la pujada al Montgròs per la seva cara Nord. On s'acaba l'urbanització donem la volta al pic en direccíó est per agafar la pista que porta al seu cim que està en la vesant sud.


 I Montgròs fet



















Només queda baixar i per fer-ho, en arribar al Pla del Montgròs ens dividim en dos grups. Un que baixa per la pista i un altre que agafem la trialera de baixada de la Font del Sidro, Impossible fer fotos a la velocitat que baixem ...

Ens tormen a reunir davant de Can Sidro i cap a Vilanova