Castellet

Diumenge 21/9/14 a les 8:00h
Hora prevista de tornada, les 13h

Vva, Balcó, Pla de les Palmeres, La Casa Alta, Fons de la Bovera, Torrelletes, Castellet. Presa del Pantà, Fons del Mesquitó, Pla de les Palmeres i tornada a Vva.
La ruta és aproximada (1)

Aprox. 35 km i 600m acum.
Nivell: moderat
Ritme: viu
Tècnica: pista però amb alguna zona tècnica en el Fons del Mesquitó









(1) l'accés al Pla de les Palmeres de tornada el farem pel Fons del Mesquitó. Mereix la pena una mica d'esforç amb tècnica.



Iniciem la sortida puntualment a les 8h despres d'esmorzar a la Rambla de Vva amb poca llum. Som 8 i amb la sorpresa de la incorporació d'un antic biker: Joan, Benvingut !
Em penso que no arribarem al canvi d'hora sortint a les 8h i caldrà retrasar una mica per no sortir fosc.

Remuntem el Torrent de la Pastera fins a trobar el Cami de les Mesquites pel que connectem amb el Camí de la Serra del Gat i, per la Barraca del Bruno, pujem al Balcó:


Llavors ens adrecem al Pla de les Palmeres i pel Camí de Cal Cassanyes arribem al Pla de La Casa Alta on anem a buscar el Fondo de la Bovera passant per les Coves de la Bovera i arribant a Torrelletes:




.


Per la BV2117 accedim, pel cementiri, a Castellet on descansem una estona, fem la foto de rigor i contemplem el conjunt Castell-Ermita-Pantà





De nou en marxa tornem a la BV-2117 en direcció a Vva fins poc abans de la presa del pantà on decidim canviar el recorregut. Plou una mica i el company que coneix amb precisió el Fons del Mosquitó ha de marxar.

Prenem llavors el Fons de Mas Carlús fins la Costa de Cal Cassayes i Cal Cassanyes arribant a La Casa Alta:








Pel pla de La Casa Alta i el Fons de les Palmeres tornem cap a Vilanova, Abans d'arribar al balcó agafem la carena de la Serra del Bonaire fins La Talaia.
















Baixem a Vilanova pel golf, el Bosc del Mas Roig, el Bosc del Mas torrat i pel Torrent de Sant Joan. A Vilanova refrigeri final a la Plaça Beatriu de Claramunt
La ruta exacta que fem, despres de canvia l'itinerari previst, és: